Vi erbjuder

 

lek och promenader

Dagliga promenader i vår härliga skogsmiljö varvas med lek i den stora rastgården, om möjligt tillsammans med andra hundar.

avkoppling

Det finns olika platser för din hund att vila på såväl inomhus som utomhus.

Skötsel med bad

I den dagliga tillsynen ingår att vi sköter pälsen med kam och/eller borste. Finns det behov så ingår även bad.

matstunder

Det bästa för hunden är att äta den mat den är van vid, därför ingår inte den i vårt pris utan du tar med egen. Måltiderna anpassar vi till det antal som din hund är van vid.

Vi tar hand om Er hund i allt från en dag till hur länge det behövs. Oftast har vi plats men eftersom vi inte har så många platser så boka i god tid inför storhelger, skollov och semestrar för att vara säker på en plats. I inackorderingspriset ingår eget ”rum”, rastning och aktivering samt utfodring, dock ingår inte foder. Utomhus har vi rastgårdar samt stora lekhagar med allt som kan stimulera en hund. Kan hunden rastas med andra hundar försöker vi hitta passande kompisar. Vi tar också dagliga promenader i vår häliga skogsmiljö. Har hunden speciella behov utöver detta så hör med oss om det går att lösa.

bra att tänka på

Inför vistelsen måste hunden vara årligen vaccinerad mot kennelhosta (KC-vet eller Pi), vart tredje år mot valpsjuka, parvo samt leverinflammation HCC (dhp). Hunden ska vara veterinärförsäkrad samt innefattad i er hemförsäkring, ID-märkt och utan smittsam sjukdom eller parasiter. Har Er hund hosta, dålig mage, kräkningar eller annan smittsam sjukdom eller parasit kan vi inte ta emot hunden förrän den är frisk igen. Vi följer Svenska Kennelklubbens avtal för inackordering. Ladda ner på länken nedan.

Tänk på att ta med:

  • Vaccinationsintyg
  • Försäkringspapper
  • Kennelklubbens avtal  Klicka på länken för att se avtalet och/eller skriva ut det. Vi har även ex om du skulle glömma.
  • Inventarielista – skriv upp allt ni tar med till hunden så går vi igenom den tillsammans


Hundmat

I inackorderingspriset ingår ej hundmat. Ni ska således ta med egen och glöm då inte att skriva hundens namn på förpackningen samt tala om hur mycket den ska ha att äta och hur ofta. Vi tillhandahåller mat- och vattenskålar.

 

Någonting hemifrån

På pensionatet har vi allt som behövs för att hunden ska ha det bra och mysigt men ibland kan det kännas tryggt med något hemifrån som luktar välbekant. Det kan vara allt från filtar till mattes tröja eller vältuggade morgontofflor.

 

Extra omvårdnad

Om hunden ska medicineras tar vi mot en liten avgift hand om det. I detta ingår även tvättning av sår och dylikt. Glöm ej att märka mediciner med namn och rätt dosering.